duminică, 4 octombrie 2009

Dupa 20 de ani

''Dupa 20 de ani'',suna ca o reintalnire a fostilor colegi de liceu,dar nu e asa,este cea mai mare greva din aceasta superba tara,dupa spusele reporterilor.
Romania are nevoie de adevarati parlarmentari si un adevarat presedinte.Acum ca suntem in prag de alegeri prezidementiale toti ne promit marea si sarea si traditionalul ciolan cu fasole,dar am o presimtire ca urmatorul presedinte la scaunul Romaniei va face ce a facut si Traian Basescu,mai exact NIMIC.


Dupa 20 de ani Romania,acest colt de Rai a devenit o tara a coruptiei,a incompetentei si a ipocriziei.Dupa doua decade nu se poate face diferenta intre pitipoance si doamna ministru al turismului,sau intre un cocalar bine pus la punct si cei ce intra in Guvern.
Timpul se schimba,vremea trece,ideologiile celor sus-pusi raman la fel...teoretic traim intr-o tara democrata,practic am ramas tot in comunism.
Treaba sta in felul urmator,nici un politician ori o intreaga clasa politica nu si-au asumat sincer greselile facute si merg in continuare pe aceleasi poteci de gindire ipocrita si egocentrica.
La noi in tara ar fi slabe sanse sa se schimbe ceva curand,ca bine a spus domnul Silviu Brucan in '90 ''Romania nu-si va revenii nici dupa 60 de ani de la Revolutie.''


Iar celor de la putere le doresc un ''mars naibii ca ne-am saturat de voi!!!''

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu